PPM

PPM eller PremiePensionen

Purchaser följer fonderna i Pensionsmyndighetens utbud som för närvarande är 709 stycken för att om möjligt få en bättre avkastning än genomsnittet. Vi kommenterar marknaden och förändringar i vår PPM-portfölj i ett nyhetsbrev som är avgiftsfritt.

Nyhetsbreven postas normalt inte på hemsidan utan skickas via mejl. Du kan se ett exempel här

Prenumerera på Purchaser PPM genom att ange din mejladress nedan samt klicka på Prenumerera!

Observera att vi sänder ett bekräftelsemejl direkt där du verifierar din e-post genom att klicka på den bifogade länken. Får du ingen bekräftelsemejl kontrollera din mapp för skräppost och lägg till vår mejladress till dina betrodda avsändare.

I varje nyhetsbrev vi sänder ut kan du avsluta eller hantera din/dina prenumerationer genom en länk längst ner.

PPM: När premiepensionen en gång startade så låg den under det extremt långa namnet PremiePensionsMyndigheten och detta blev kort och gott PPM som fortfarande lever kvar i allmän folkmun när det talas om premiepensionen.

Författarna till detta nyhetsbrev är inte licensierade investeringsrådgivare. Nyhetsbrevet är endast avsett för informations- och utbildningsändamål och bör inte betraktas som personlig investeringsrådgivning. Investeringar i fonder och alla andra bolag som nämns här kan innebära betydande risker. Du bör rådgöra med en investeringsrådgivare och göra din egen utvärdering innan du fattar några investeringsbeslut. Detta nyhetsbrev kan innehålla prognoser och antaganden som är föremål för risker, osäkerhet och en mängd andra faktorer som kan leda till att resultaten skiljer sig väsentligt från de som diskuteras här. Genom att besöka eller på annat sätt använda denna webbplats anses du ha läst, förstått och accepterat vår disclaimer.

One Reply to “PPM”

Comments are closed.