Årets första Purchaser Newsletter skickat

Om du inte gjort slag i saken och anmält dig till vårt gratis nyhetsbrev är det hög tid nu. Vi har precis postat Purchaser Newsletter 2018 och om du anmäler dig får du brevet per automatik.

Vi vill åter påminna om att vi använder oss av 2vägs-auktorisering. Detta innebär att så fort du anmält dig kommer du få ett mail med en länk som du måste klicka på för att verifiera att vårt mej kommit fram.

Efter detta kommer du få vårt senaste utskick.

Ovan omtalade Purchaser Newsletter 2018 kommer postas här på hemsidan om ett antal veckor, kanske om en månad, men varför vänta när du kan ha det i inboxen nu. Samtliga utskick har en länk för avanmälan om det visar sig att du inte är intresserad av denna typ av information. Vi sparar inga mejladresser utan de tas bort inom 24 timmar från vårt system.

Alltför många (ca 7%) lyckas aldrig verifiera sin e-mail och vi låter er ha möjligheten någon vecka men sedan rensas din e-mail ur vårt system och du får försöka på nytt. Anledningen är som oftast felstavning eller någon punkt eller bindestreck på fel ställe – Var noga när du anmäler dig!

Varför? kan man undra men svaret är enkelt. Vi vill ha medlemmar som vill läsa våra nyhetsbrev och som är engagerade nog att lägga till vår mejladress till sin adresslista om vi råkar hamna i skräppostmappen.

Allt sker per automatik, får vi för mycket felstavade mejladresser eller rena spamadresser in i vårt system så sjunker vårt anseende på nätet och andra mejlservrar kommer börja blockera våra utskick. Vi vill att våra mejl kommer fram… Nedan vår score och att vi inte har 100% beror på mejlservrar som bedömer att vårt mejl är spam. Ju längre tid vi visat att så inte är fallet desto fler mejlservrar kommer acceptera våra mejl.

Anmälan till Purchaser Newsletter gör du som vanligt på fliken Newsletter i menyn ovan eller klicka här

Observera att Purchaser Newsletter analyserar och kommenterar råvarubolag och en god portion risk, ibland mycket hög, finns inblandad, Vi räknar med att ni läser vår disclaimer. Purchaser är inte en licensierad investeringsrådgivare och denna sida är av ren informativ karaktär.