About

 

Purchaser skickar ut analyser och tankar kring marknader och bolag i nyhetsbrev som är gratis och fritt från andra säljande aktiviteter. Vi följer den finansiella marknaden ur ett makroekonomiskt perspektiv samtidigt som vi försöker hitta framtida vinnare inom de sektorer vi fokuserar på. Utvalda nyhetsbrev kan komma att publiceras på denna sida med två veckors fördröjning.

Vi har varit aktiva på olika finansiella marknader i över 20 år med primärt intresse för energi- och gruvbolag.  Purchaser har grundat ett flertal privata prospekterings- och utvecklingsbolag, hjälpt bolag att etablera sig på de nordiska börserna samt listat egna bolag på Kanadabörsen.

Purchaser grundade och var en del i Rocks n’ Stocks som under många år gav ut nyhetsbrev avsedda för en större grupp privata investerare. Där gav vi vår syn på råvarumarknader och analyserade främst juniorbolag men även större mer etablerade bolag.

Efter många år har nu skrivklådan kommit tillbaka och en ny grupp har formats. Vi hoppas kunna skapa lite intresse för det som vi själva brinner så mycket för.